Cele mai bune cutii de viteze manuale

O transmisie manuala este conceputa pentru a oferi control total asupra modului in care se conduce masina. Fie ca aveti un motiv practic, cum ar fi gestionarea conditiilor meteorologice dificile sau pur si simplu va place sa simtiti mai bine masina, in acest caz masinile care au cutii de viteze manuale ar putea fi pentru dumneavoastra. Puteti sa gasiti atat vehicule de tip SUV cat si masini sport care va ofera optiunea da a avea un sistem de transmisie manual.

Potrivit datelor unui stie de vanzare/cumparare pentru vehicule, printre cele mai cautate masini care au cutii de viteze manuale se regasesc modele cum ar fi, Jeep Wrangler, Ford Fiesta sau Fiat 500.

Daca sunteti in cautarea unui model off-road, Jeep Wrangler este o alegere grozava, asa ca nu este surprinzator sa-l gasim pe o lista cu cele mai bune masini care au un sistem de transmisie manual. Modelele din 2018 includ un motor V6 standard de 3,6 litri cu 285 de cai putere, avand o transmisie manuala cu sase trepte. Cautati modele cu tractiune integrala daca intentionati sa va scoateti Wrangler-ul pe drumuri off-road. O alta masina cu tractiune integrala si cutie de viteze manuala este Subaru WRX. Cu acest model va puteti distra cu masina din spatele volanului si totodata sa simtiti ca, controlati masina.

Daca aveti nevoie de o masina compacta, dar practica, trebuie sa luati in considerare modelele Ford Fiesta sau Fiat 500. Cand aveti nevoie de mai mult spatiu dar va doriti o masina hatchback, Ford Focus poate fi alegerea potrivita. Masinile care au cutie de viteze manuala pot fi captivante pentru persoanele care doresc sa controleze masina in totalitate. In plus daca aveti ocazia sa mergeti pe drumuri de tara sau de munte, va puteti distra cu masina. Daca doriti o masina manevrabila, dinamica, dar care totodata asigura un confort sporit pentru deplasare zilnica, va sugeram sa va indreptati atentia catre Volkswagen Jetta sau Nissan Versa.

De departe unul dintre cele mai bune motive pentru a alege o cutie de viteze manuala este controlul pe care il poate oferi asupra capacitatii de raspuns a masinii. Acest lucru este foarte important daca conduceti o masina sport. Ford Mustang si Chevrolet Camaro sunt doua masini cu un cupul de putere mare, care incepand cu anul 2017 au si varianta cu cutie viteze manuale. Un al motiv este acela al reparatiilor.Pentru reparatii cutii viteze manuale costurile sunt mai reduse.

Pe site-ul nostru sistemedetransmisie.ro gasiti spre vanzare cutii viteza manuale dar si piese cutii de viteze pentru o gama variata de masini.