Cum alegem firma pentru reparatii cutii de viteze

Exista anumite situatii in care schimbarea cutiei de viteze este inevitabila si de aceea trebuie sa alegem cu grija firma care va efectua acest procedeu. Este extrem de important sa alegem ceea ce se potriveste cel mai bine cu nevoile noastre si optam pentru o firma care garanteaza servicii de calitate si care ne multumeste pe deplin.

Va prezentam cateva criterii importane pentru a alege o firma buna care sa efectueze reparatii de calitate pentru cutii de viteze:
 
-  experienta vasta in domeniu – este extrem de important sa alegeti o firma mai veche, ce are deja acumulata o experienta vasta in domeniu, deoarece in felul acesta va asigurati ca serviciile de reparatii vor fi executate in mod corect, la cele mai inalte standarde.
Firma noastra are o experienta de 12 ani in domeniu si este specializata in reparatii de cutii de viteze manuale si subansamble de transmisie.
 
- echipa calificata – un aspect esential il reprezinta un personal calificat si specializat, care sa ofere increderea ca reparatiile efectuate de acestea se vor face corect, in cel mai scurt timp posibil. Alegerea unei firme care sa aiba angajati competenti garanteaza succesul serviciilor de reparatii.
General Tehno Group dispune de un personal calificat  si specilizat, pentru a rezolva orice probleme pe care le intampinati.
 
- servicii de reparatii de calitate superioara – avand in vedere ca serviciile de reparatii de cutii de viteze manuale sunt destul de costisitoare, trebuie sa alegem o firma care sa ne garanteze servicii de calitate superioara, pentru a nu investi inutil sau pentru a nu plati in plus pentru acest serviciu.
Toate lucrarile efectuate de catre compania noastra sunt executate la un standard inalt de calitate, folosind doar piese de cea mai buna calitate (import Germania), respectand standardele TUV. In plus, in functie de lucrarea executata la o cutie de viteze sau subansamblu de transmisie, oferim garantie de minimum 6 luni, fara limita de kilometri.