De ce sa ne alegi pentru reparatii cutii viteze?

Avand in vedere ca serviciile de reparatii de cutii de viteze manuale sunt destul de costisitoare, este esentiala alegerea unei firme care sa garanteze servicii de calitate superioara, pentru a nu investi inutil sau pentru a nu plati in plus pentru acest serviciu.

Compania noastra reprezinta garantia unor servicii de reparatii executate la standarde inalte de calitate, cu cele mai bune piese.
Va prezentam cateva criterii importante dupa care compania noastra se ghideaza in efectuarea serviciilor de reparatii cutii viteze si subansamble de tramsmisie:

experienta vasta in domeniu
Avem  o experienta de 12 ani in domeniu si sutem specializati in reparatii de cutii de viteze manuale si subansamble de transmisie.
 
- echipa calificata
Dispunem de un personal calificat  si specilizat, pentru a rezolva orice problema pe care o intampinati.
 
- servicii de reparatii de calitate
Toate lucrarile efectuate de catre compania noastra sunt executate la un standard inalt de calitate, folosind doar piese de cea mai buna calitate (import Germania), respectand standardele TUV. In plus, in functie de lucrarea executata la o cutie de viteze sau subansamblu de transmisie, firma  nosatra ofera garantie de minimum 6 luni, fara limita de kilometri.