Schimbarea corecta a vitezelor

In cele mai multe situatii, defectiunile care apar la cutia de viteze au loc din cauza unei utilizari incorecte a cutiei de viteze sau din cauza unei intretineri necorespunzatoare. Astfel de situatii neplacute pot fi prevenite, insa pentru asta este extrem de important sa stiti cum sa schimbati vitezele in mod corect si cum sa intretineti  cat mai bine cutia de viteze.

Compania noastra va ofera cateva sfaturi utile pentru schimbarea corecta a vitezelor:
  • decuplarea cutiei de viteze de motor, prin intermediul ambreiajului, apasand complet pedala de ambreiaj;
  • selectarea vitezei dorite, prin miscarea laterala a manetei de viteze;
  • cuplarea vitezei (pinionului), prin deplasarea longitudinala a manetei de viteze, in directia vitezei dorite (indicata in general pe nuca schimbatorului);
  • cuplarea cutiei de viteze de motor prin eliberarea progresiva a ambreiajului.
 
In cazul in care aveti nevoie de reparatii sisteme de transmisie, va stam la dispozitie cu servicii de reparatii si preturi accesibile. Suntem singura firma din Romania cu o experienta de peste 12 ani in domeniu, specializata in reparatii cutii viteze manuale si subansamble de transmisie si dispunem de personal calificat si specializat pentru a va rezolva orice problema in materie de cutii de viteze manuale si sisteme de transmisie. In plus, toate lucrarile efectuate de compania noastra sunt executate la un inalt standard de calitate, folosind doar piese de cea mai buna calitate, import Germania, respectand standardele TUV.