Cele mai bune cutii de viteze manuale

O transmisie manuala este conceputa pentru a oferi control total asupra modului in care se conduce masina. Transmisiile manuale au excelat in vremurile in care erau mai fiabile decat transmisiile automate. Folosite corect, acestea puteau depasi cu mult eficienta consumului de combustibil oferit de transmisiile automate. Acestea ofera o conexiune cu masina in moduri pe care o transmisie automata nu le-ar putea atinge niciodata.

Modele de masini cu cele mai bune sisteme de transmisie manuala

Potrivit datelor unui site de vanzare/cumparare pentru vehicule, printre cele mai cautate masini care au cutii de viteze manuale se regasesc modele cum ar fi: Jeep Wrangler, Ford Fiesta, Fiat 500, Ford Mustang, Honda Civic, Subaru WRX, Nissan Versa.

Daca sunteti in cautarea unui model off-road, Jeep Wrangler este o alegere grozava, asa ca nu este surprinzator sa-l gasim pe o lista cu cele mai bune masini care au un sistem de transmisie manual.
Modelele din 2018 includ un motor V6 standard de 3,6 litri cu 285 de cai putere, avand o transmisie manuala cu sase trepte. Cautati modele cu tractiune integrala daca intentionati sa va scoateti Wrangler-ul pe drumuri off-road. O alta masina cu tractiune integrala si cutie de viteze manuala este Subaru WRX.

Daca aveti nevoie de o masina compacta, dar practica, trebuie sa luati in considerare modelele Ford Fiesta sau Fiat 500. Cand aveti nevoie de mai mult spatiu, dar va doriti o masina hatchback, Ford Focus poate fi alegerea potrivita. Masinile care au cutie de viteze manuala pot fi captivante pentru persoanele care doresc sa controleze masina in totalitate. Daca doriti o masina manevrabila, dinamica, dar care totodata asigura un confort sporit pentru deplasare zilnica, va sugeram sa va indreptati atentia catre Fiat 500 sau Nissan Versa.

De departe, unul dintre cele mai bune motive pentru a alege o cutie de viteze manuala este controlul pe care il poate oferi asupra capacitatii de raspuns a masinii. Acest lucru este foarte important daca conduceti o masina sport. Ford Mustang si Chevrolet Camaro sunt doua masini cu un cupul de putere mare. Un al motiv este acela al reparatiilor. Pentru reparatii cutii viteze manuale costurile sunt mai reduse.

Pe site-ul nostru sistemedetransmisie.ro gasiti spre vanzare cutii viteza manual, dar si piese cutii de viteze pentru o gama variata de masini.Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙