Reparatia cutiei de viteze manuale - cat dureaza?
Una dintre cele mai intalnite curiozitati ale clinetilor este cat timp dureaza reparatia cutiei de viteze. Reparearea cutiei de viteze este o sarcina complexa si poate varia semnificativ in ceea ce priveste timpul necesar. Durata reparatiei depinde de mai multi factori cum ar fi gradul de deteriorare al acesteia sau disponibilitatea pieselor de schimbare.

Reparatia unei cutii de viteza poate dura intre 1 si 5 zile lucratoare, insa daca problema nu este una grava este posibil ca aceasta sa fie reparata si montata chiar intr-o zi.

Iata o scurta descriere a etapelor implicate in repararea cutiei de viteza manuala si cat timp ar putea dura fiecare etapa:
1. Diagnosticarea problemei: mecanicul va petrece timp pentru a identifica exact ce nu functioneaza si daca aceasta poate fi reparata sau inlocuita.

2. Demontarea: cutia de viteza trebuie sa fie demontata de pe vehicul pentru a permite accesul la componentele interne.

3. Reparatii sau inlocuiri

4. Asamblarea: Dupa efectuarea reparatiilor sau inlocuirilor cutia de viteza este asamblata inapoi cu atentie iar toate componentele sunt legate si reglate corect.

5. Testarea si reglajele finale: Este esential ca mecanicul sa testeze cutia de viteza pentru a se asigura ca functioneaza corect. Uneori pot fi necesare ajustari suplimentare pentru a asigura o functionare nedeta si eficienta.

Noi dispunem de piese de cea mai buna calitate pentru cutiile de viteza manuale, acestea fiind din Germania. Personalul nostru este specializat si trateaza toate cazurile cu seriozitate, pentru a finaliza reparatiile in cel mai scurt timp posibil.
 

Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙